Безкоштовна доставка по всій території України

Политика конфиденциальности

ПОВІДОМЛЕННЯ
про права суб’єкта персональних даних та включення особистих персональних даних до бази персональних даних

Відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» повідомляємо, що з метою надання товарів і послуг, а також їх отримання, що включає в себе здійснення доставки, інформування про деталі замовлення, розповсюдження інформаційних та рекламних повідомлень, прийом платежів тощо, https://bagland.com.ua/ проводить обробку персональних даних клієнтів на підставі та за правилами чинного законодавства.

Виконується обробка персональних даних клієнтів, а саме інформація про стать, ПІБ, дату народження, адресу перебування, номер контактного телефону, адресу електронної пошти, банківські реквізити, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Згода на обробку персональних даних може бути відкликана клієнтом в будь-який момент шляхом направлення письмової вимоги на адресу електронної пошти https://bagland.com.ua/ (info@sumka.com.ua), що автоматично звільняє https://bagland.com.ua/ від виконання зобов’язань по наданню товарів і послуг, а також, що у випадку недостовірності наданих персональних даних https://bagland.com.ua/ залишає за собою право припинити обслуговування.

База персональних даних клієнтів https://bagland.com.ua/ зберігається у електронному вигляді.

https://bagland.com.ua/ вживає заходи із захисту персональних даних клієнтів від несанкціонованої обробки, знищення, підроблення, копіювання, втрати, крадіжки тощо. Персональні дані в базах персональних даних знищуються в порядку, встановленому відповідно до вимог ч. 2 ст. 15 Закону "Про захист персональних даних".

Відповідно до ст. 8 Закону України « Про захист персональних даних» суб’єкт персональних даних має право:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

  3. на доступ до своїх персональних даних;

  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

  5. пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;

  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Я посвідчую, що отримав(ла) повідомлення про включення інформації про мене до бази персональних даних https://bagland.com.ua/ з метою надання товарів і послуг, а також їх отримання, що включає в себе здійснення доставки, інформування про деталі замовлення, розповсюдження інформаційних та рекламних повідомлень, прийом платежів тощо, а також відомості про мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», і про осіб, яким мої дані надаються, для виконання зазначеної мети.

закрыть
Корзина
Закрыть меню
закрыть
Заказ в один клик