Рюкзак — це та річ, з якою і на навчання, і на прогулянку, і на зустріч іншим пригодам! Саме тому він має бути не просто зручним та містким, а й справді улюбленим аксесуаром! 

Яку ж модель обрати? Це питання турбує всіх батьків перед стартом нового навчального року. Адже вибір дуже великий — рюкзаки відрізняються за розміром, формою, дизайном та кількістю відділень. Щоб допомогти із цим нелегким завданням, розглянемо основні моменти, на які варто звернути увагу при виборі.

Перш за все, сплануйте, для чого переважно буде використовуватися рюкзак. Спираючись на це, вам буде простіше вибрати аксесуар. Наприклад, моделі для школи мають більше додаткових кишень, як рюкзак BUTTERFLY, — щоб туди вмістилися всі необхідні канцтовари та особисті речі. А рюкзак BUNDLE чудово підійде для подорожей — тут одне основне відділення із додатковими кишенями для ґаджета.

Окремо зверніть увагу на конструкцію рюкзака. Шкільні моделі мають ширші лямки, що регулюються, та ортопедичні спинки — для зручного розподілу ваги на спину та плечі. Крім того, є моделі з каркасною конструкцією, наприклад TURTLE. Вони добре тримають форму навіть без речей всередині, що дуже зручно для зберігання зошитів, альбомів та блокнотів. Водночас дитячі рюкзаки із мʼякою конструкцією будуть більш зручні у поїздках — у разі необхідності його просто спакувати у валізу. 

Якщо шукаєте місткий та універсальний аксесуар, зверніть увагу на моделі із конструкцією роллтоп. Він підійде і для навчання, і для будь-яких поїздок — завдяки конструкції ви можете змінювати обʼєм аксесуара, аби туди помістилося все необхідне. 

Обираючи рюкзак, також звернуть увагу на інші аксесуари, які можуть стати в пригоді — наприклад, бананки. Вони досить зручні для дітей на випадок коротких поїздок чи шкільних прогулянок, коли немає потреби у рюкзаку. Серед асортименту Bagland є набір DUO — рюкзак та бананка, що пристібається, в одному дизайні.

Сподіваємося, ці поради допоможуть вам обрати ідеальний аксесуар для дитини на шкільний період. Проте не забувайте також про вподобання та захоплення дитини — вони допоможуть знайти справді «свій» аксесуар!