Зустрічайте поповнення серед аксесуарів Bagland — тактичні рюкзаки та сумки. Ці аксесуари створені за стандартами ЗСУ, а матеріали та фурнітура до них від Konstar сертифіковані Міністерством оборони України.

Bagland створив тактичні рюкзаки та сумки насамперед для військових. Однак це не єдиний напрям, де ці аксесуари стануть у пригоді:

  • мілітарі та правоохоронні структури;
  • подорожі та туризм;
  • активний відпочинок і спорт;
  • щоденне використання.

Місткі, міцні, легкі, стильні, із функціональним дизайном, зокрема безліччю кишень і відсіків, — ось чому лише за кілька тижнів після появи тактичні рюкзаки та сумки Bagland так полюбилися українцям.

Доглядати за тактичними рюкзаками й сумками Bagland просто. Тим паче всі рекомендації подані в інструкції для догляду за матеріалом. Наприклад, машинне прання допустиме, але за делікатного режиму та невисоких температур.

Лінійка цих аксесуарів представлена в чотирьох кольорах: хакі, піксель, чорний та мультикам. Обирайте той, який більше до вподоби вам.

фото 2.jpg

Понад рік кожен українець донатить, волонтерить й не уявляє, як може бути інакше. Компанія Bagland також домагає військовим. Зокрема, 10% від прибутку перераховує в Благодійний фонд Сергія Притули.

Купуйте рюкзаки та тактичні сумки Bagland, адже це чудове рішення, щоб забезпечити військових ще й якісними та надійними аксесуарами.

Наближайте перемогу разом із Bagland!