Bagland — соціально відповідальний бізнес. Ми часто долучаємося до різних ініціатив, які покликані допомагати іншим — ця колаборація не стала виключенням!

Компанія Glovo мала проблемне питання — екологічним шляхом та без шкоди для довкілля утилізувати зношені рюкзаки, що втратили свій початковий зовнішній вигляд. Оскільки їх не можна здати на переробку, виникла ідея зробити з них термокилимки для тварин у притулках. 

Спільно з ініціативою «Україна без сміття», команда якої займалася організаційною частиною проєкту, ми дізналися про потреби притулку «Сіріус» та розпочали співпрацю.

Наразі ми маємо договір на один рік, протягом якого ми переробимо 1200 використаних сумок для їжі від Glovo на 4800 термокилимків. Тільки уявіть: з одного рюкзака ми створюємо чотири лежаки — а це аж чотири зігрітих пухнастики в холодну пору року. 

Нещодавно ми вже передали до «Сіріус» 945 готових килимків, які виготовили з 235 терморюкзаків. Зараз ми продовжуємо працювати над цим upcycle-проєктом і сподіваємося, що якомога більше притулків та тварин отримають готові лежаки та будуть почуватися комфортніше взимку.