Вже скоро 1 вересня та старт шкільного сезону, тож час обирати рюкзак для дитини. Покупка ранця завжди була непростою і дуже важливою задачею для батьків — адже цей аксесуар буде супроводжувати дитину впродовж усього навчального року.   

Ми в Bagland знаємо, як складно буває з цим впоратись — рюкзак має бути функціональним, безпечним та яскравим. Тому зібрали 5 порад для батьків, на що варто звертати увагу при виборі.

Розмір та місткість

Перш за все, зверніть увагу на обʼєм моделі. Аксесуар має вмістити всі необхідні канцтовари та особисті речі, які дитина планує носити з собою. 

Обирайте моделі з великим основним відділенням та додатковими кишенями для ґаджетів та канцтоварів, наприклад: блокноту, зошитів чи альбому для малювання. При цьому враховуйте зріст дитини, аби рюкзак не був громіздким для неї. Серед асортименту Bagland ви знайдете моделі на різні зріст та вік школярів. 

Матеріал та якість

Після того як ви визначилися з розміром, обовʼязково перевірте матеріал, з якого виготовлений рюкзак. Розгляньте усю фурнітуру, перевірте шви та деталі кріплення — адже шкільний рюкзак має слугувати тривалий час та витримати всі навантаження.

Крім того, ми радимо обирати рюкзаки з водостійкого матеріалу. У цьому разі аксесуара не страшні ні дощ, ні розлитий чай на перерві, бо вміст рюкзака буде надійно захищений. 

Зручність і комфорт

Один із найважливіших пунктів — комфорт дитини під час носіння рюкзака. Тому обовʼязково обирайте моделі з ортопедичною спинкою та широкими анатомічними лямками, що регулюються. Так вага рюкзака буде рівномірно розподілятися на спину та плечі — а це зробить використання більш приємним, зручним та не нашкодить дитячій поставі. 

Шкільні рюкзаки Bagland, крім ортопедичної спинки та ергономічної конструкції, також мають легку вагу і тим самим не створюють додаткового навантаження на плечі. 

Безпека

Ми радимо обирати аксесуари зі світловідбивними елементами, щоб дитину було добре видно у темний час доби. На рюкзаки Bagland ми додаємо такі нашивки або брелоки, які не лише допомагають дбати про безпеку, а й стильно виглядають.

Дизайн 

Рюкзак — один із найважливіших аксесуарів на шкільний рік, тож важливо аби він припав до душі дитині. Саме тому ми радимо знайти той аксесуар, який матиме привабливий дизайн для свого власника. 

Завчасно обговоріть з дитиною, як має виглядати ідеальний аксесуар для неї — різноманітні принти, сюжети з мультиків чи просто яскраві кольори. Стиль та кольорова гама моделі можуть спонукати дитину до навчання та допомагати підтримувати мотивацію.

Дотримуючись цих порад, ви точно виберете практичний та стильний аксесуар для дитини, який стане її напарником протягом навчального року. На сайті Bagland є широкий вибір шкільних рюкзаків — усі вони виготовлені з міцної, водостійкої тканини та якісної фурнітури, аби слугувати якомога довше. 

Обирайте онлайн або завітайте до нас в шоурум, щоб придбати ідеальний шкільний рюкзак!