Валіза — один із найважливіших аксесуарів під час подорожі! Адже вона допомагає взяти із собою все необхідне, а також організувати всі речі так, щоб уникнути хаосу та нічого не забути.

Тому дуже важливо приділити достатньо уваги вибору валізи, щоб будь-яка поїздка з нею завжди була комфортною. 

Як вибрати валізу в залежності від тривалості подорожі

Для подорожей різної тривалості вам знадобляться різні аксесуари. Тому, перш ніж обирати валізу, сплануйте поїздку: врахуйте кількість днів у іншому місті чи країні та людей, речі яких мають поміститися у валізу. 

Коли план мандрівки готовий, сміливо переходьте до вибору аксесуара. Обирайте його, враховуючи наступні фактори:

  • розмір валізи та її обсяг всередині;

  • кількість відділень та кишень;

  • наявність додаткових органайзерів для зберігання речей;

  • матеріал, з якого виготовлена валіза;

  • якість та міцність фурнітури;

  • кількість ручок, їх зручність у використанні;

  • наявність та кількість коліс.

Розмір валізи для коротких поїздок

Якщо у ваших планах — поїздка на декілька днів, вам ідеально підійде валіза розміру S. Серед переваг — компактність та маленька вага виробу, що важливо під час авіаперельотів або ж подорожей з обмеженим місцем для багажу. 

Така валіза буде зручною для однієї людини або ж для двох, якщо речей не багато. 

Характеристики валізи для коротких поїздок

Крім розміру, важливо врахувати й інші особливості валізи для коротких поїздок. Наприклад, матеріал виробу, наявність коліс та додаткових ручок для переноски, адже іноді маленьку валізу зручніше нести в руках.

Також зверніть увагу на дизайн. Часто короткі поїздки мають дуже щільний графік, тож потурбуйтесь про те, аби ваш аксесуар був не лише містким та зручним, а й прикрашав вашу мандрівку. 

Розмір валізи для тривалих подорожей

Для тривалих подорожей у пригоді стануть валізи розміру L — їх обсяг дозволяє вмістити речі для усієї родини на час відпустки.

При цьому великі валізи Bagland досить легкі, що допомагає взяти з собою все необхідне та уникнути перевищення максимальної ваги для багажу.  

Характеристики валізи для тривалих подорожей

Важливо, аби аксесуар був із міцного матеріалу та з якісною фурнітурою, які витримають будь-які умови перевезення. Крім того, зверніть увагу на кількість та якість коліс — адже ці деталі мають відповідати максимально можливому навантаженню на валізу. 

Наприклад, валізи Bagland оснащені колесами, які можуть обертатися на 360 градусів. Це забезпечує легке переміщення будь-якими поверхнями. 

Розгляд варіантів валіз з різним обсягом та функціоналом

Якщо ви шукаєте універсальну валізу, яка стане в пригоді для різних варіантів поїздок, зверніть увагу на товари розміру М. 

Зазвичай ці валізи мають достатній обсяг, аби помістити усе необхідне. А ще вони оснащені додатковими функціональними кишенями та відсіками, які допоможуть організувати збереження речей.

Додаткові поради щодо вибору валізи

Крім розміру та функціональних характеристик, звертайте увагу на матеріали, з яких виготовлена валіза, а також на виробника. Якщо є можливість, відвідайте офлайн-магазин бренду, аби пересвідчитися у відповідності «ціна — якість» товару.

Обирайте товари тих виробників, які пропонують гарантію на вироби та зможуть полагодити або замінити виріб у разі пошкоджень.

Врахування типу подорожі під час вибору валізи

Перш ніж купувати валізу, продумайте формат відпочинку. Адже різні активності потребують різного одягу, аксесуарів та навіть додаткового обладнання, яке може займати значну частину багажу.

Рекомендації щодо вибору якісних матеріалів

Рекомендуємо обирати валізи з поліестеру — це надійний матеріал, який має водовідштовхувальні властивості. Такі вироби зазвичай мають меншу вагу, а також більш гнучкі, що дозволяє вмістити більше речей. 

Як вибрати ідеальну валізу для вашої поїздки

Розмір, матеріал та функціональні характеристики — лише частина факторів, на які варто зважати. Не варто також забувати про власні потреби та вподобання — вони допоможуть вам визначитись, який із товарів саме ваш. 

Сподіваємося, наші поради допоможуть обрати ідеальну валізу, яка стане надійним партнером у ваших подорожах!