День матері — свято, повне теплих почуттів і радісних спогадів про найріднішу людину в нашому житті. Це особлива нагода висловити свою любов, турботу та вкотре подякувати за все. Ми завжди хочемо, щоб наші мами були щасливими. Але як обрати ідеальний подарунок, який не тільки порадує її, але й буде практичним?

У цій статті ми зібрали кілька ідей для подарунків, які підійдуть під різний бюджет. 

Подарунки до 1000 грн

Чудовий варіант для кожної жінки містка косметичка, у яку помістяться засоби для догляду, макіяжу та різних дрібничок. Це зручний аксесуар як для домашнього використання, так і для поїздок. У нас наявні моделі в різних кольорах і розмірах — на 2 л, 4 л та 6 л, тому ви зможете легко вибрати відповідно до потреб і вподобань.

Для активних мам, які завжди в русі, незамінним аксесуаром стане компактна бананка. У неї можна помістити смартфон, ключі, гроші, навушники тощо. Це комфортна маленька сумка, яку можна вдягнути на пояс чи через плече і завжди мати з собою необхідні речі. Бананка підійде як для шопінгу, на зустріч із друзями, так і в подорожі.

Подарунки до 2000 грн

Завжди безпрограшний варіант — це рюкзак. З моделлю Holder можна поїхати за місто, у відрядження чи піти на прогулянку. Містке основне відділення дозволить помістити всі потрібні речі, а за потреби — і збільшити об’єм завдяки конструкції rolltop. Виріб виготовлений з водостійкої тканини, яка подбає, щоб ваша мама почувала себе впевнено за будь-якої погоди.

Подарунки до 5000 грн

Зручна надійна валіза — важлива річ у домі. Це саме той виріб, який купують на роки, тому обирати потрібно ретельно. Важливо, щоб валіза була виготовлена з якісних і міцних матеріалів. В асортименті Bagland представлені моделі, стійкі до ультрафіолету та опадів, що гарантує їхню довговічність. А завдяки легкому догляду з ними ніколи не буде проблем.

Що б ви не купили, це точно сподобається вашій мамі, адже найважливіше — це увага! Однак, якщо ви хочете, щоб подарунок був максимально корисним, вибирайте сертифікат від 300 грн до 3000 грн на продукцію Bagland. Такий варіант точно буде найкращим!