Останніми роками все більше людей обирають подорожі лоукост-авіакомпаніями.

Не дивно — з їх допомогою поїздки до будь-якої точки світу з недоступної розваги стають реальністю для багатьох людей.

Low Cost авіакомпанії — перевізники, що надають послуги за мінімальними тарифами та з мінімальним безкоштовним сервісом. Тільки за останні 10 років у світі з'явилося понад 100 нових авіакомпаній, що розпочали польоти за принципами low cost, а частка пасажирів, що подорожують лоукостерами, зросла з 13% до 29%!

Бізнес-модель лоукостерів — це відмова від традиційних видів сервісу на борту, використання другорядних аеропортів і підхід «якнайменше багажу в літаку». Тому у більшості компаній такі скромні габарити для безкоштовного перевезення ручної поклажі. Але це не привід сумувати!

По-перше, ми зробили спеціальну лінійку сумок для таких випадків.

Перейти до розділу...

По-друге, сьогодні ми розповімо, як навіть із мінімальним обсягом сумки або рюкзака взяти з собою найнеобхідніше!

1. Складіть список

Так, може здатися банальним, але з цього справді потрібно почати, щоби все розкласти по поличках. У процесі можна викреслювати пункти, попутно насолоджуючись виконаними галочками зі списку

2. Продумайте свої образи

Безумовно, спочатку здається, що без ось-тих-самих-джинсів чи сукні вся відпустка полетить нанівець, але це не так. Заздалегідь перевірте погоду на час поїздки (а ще краще погоду цього місяця та району за останні роки, чи є шанс різких змін) та підберіть образи згідно з нею. І не забувайте комбінувати між собою речі.

3. Купуйте вакууматор

Ця чудо-машинка чудово допоможе вам зберегти зайве місце в багажі, особливо в зимовий період (привіт светрам, що займають половину сумки)

4. Міні-косметика наше все!

Скажіть тверде "ні" величезним пакуванням шампуню, зубної пасти, громіздким аптечкам та іншим речам. Скажіть "так" наборам міні-косметики! Для цього навіть продаються спеціальні маленькі флакони, по 50-100 мл, що з лишком вистачить для поїздки

А щоб кожна ваша подорож була не тільки комфортною, а й красивою, ми підготували безліч рюкзаків та валіз з унікальними дизайнами, все ось тут.

Перейти на сайт...