ШКІЛЬНІ РЮКЗАКИ

Обрати правильний рюкзак в школу завжди складно. Існує безліч параметрів які викликають в нас ступор. Тому сьогодні ми спробуємо розібрати основні пункти, що допоможуть Вам обрати правильного помічника для дитини.

Дитяче та юнацьке здоров'я вимагає особливої уваги, оскільки скелет людини - основа нашого рухового апарату. Починаючи з шкільного віку, хребет дитини піддається досить сильним навантаженням, а якщо бути точніше - щоденним відвідуванням школи з тяжістю за плечима. Книги, спортивна форма, безліч канцтоварів, смачний домашній обід - усе це повинно поміщатися і носитися практично щодня. Але рішення є!

Обравши правильний ранець, ви зможете уберегти від зайвих навантажень і зробите вклад у здоров’я вашої дитини! Сьогодні ми розповімо про дитячі ортопедичні рюкзаки.

ЯК ОБРАТИ?

Критерії, на які варто звертати увагу, щоб обрати рюкзак, а також їх переваги.

Для школярів молодших класів рекомендують саме ранці. Твердий корпус і спинка рівномірно розподіляють навантаження по всьому периметру спини, що перешкоджає розвитку сколіозу.

 Якщо рюкзак дитини оснащений ортопедичною спинкою, це означає що м'які, щільно прилеглі подушечки, що максимально повторюють анатомічну будову спини підтримують правильну осанку.

Дизайн, є важливою складовою, так з самого початку шляху дитина може самовиражатися. Саме тому у нас на сайті ви знайдете безліч різних сублімацій і забарвлень, які допоможуть підкреслити індивідуальність Вашої дитини : супергерої, герої улюблених мультфільмів, спорткари, всілякі дитячі захоплення. 

Наші ортопедичні портфелі оснащені светоотражающими вставками, що є частиною дизайну, так і елементом безпеки в темний час доби.

Ергономіка і функціональність. Усі конструкції, відсіки і шлеї продумані так, щоб використання ранця приносило максимальний комфорт.

 Для школяра старших класів підійде ранець з м'яким корпусом, оскільки навантаження вже переносяться легше. Тому ми розробили безліч дизайнів і конструкцій, що дозволяє підібрати універсальний аксесуар на кожен день. Функціональність рюкзаків для підлітків абсолютно різна, і повинна відповідати їх інтересам, наприклад для майбутніх програмістів потрібний відсік для ноутбука і інших гаджетів, для спортсменів відділ для змінного одягу. Але не варто забувати про спинку з анатомічною будовою - це актуально у будь-якому віці, як для виправлення, так і відвертання викривлень осанки.