Діти, як і дорослі, обожнюють будь-які аксесуари. З рюкзаком можна піти на прогулянку, взяти з собою найулюбленіші речі та дрібнички у поїздку, або скласти спортивну форму на тренування. А на час навчання потрібен ще один — спеціальний рюкзак для школи. Як правильно обрати рюкзак, що буде приносити радість маленькому власнику та добре виконувати свої функції? Давайте разом дізнаємося, які дитячі рюкзаки найкращі та на що потрібно звертати увагу при виборі з Bagland.

Для початку визначимося з призначенням рюкзака. Ви шукаєте рюкзак для пригод або школи?

Рюкзак для пригод

Діти обожнюють наслідувати своїх батьків та старших дітей у всьому. Це можна сказати й про бажання мати власний рюкзак. Дитячий рюкзак — це річ, де можна зберігати важливі дрібнички та іграшки. А ще це надійний помічник у повсякденному житті, яким дитина може розпоряджатися самостійно.

  • обирайте легкий дитячий рюкзак, рекомендована вага аксесуара для дитини від 4 до 6 років — не більше 0,5 кг
  • зверніть увагу, щоб рюкзак не був ширшим, ніж спина малюка
  • матеріал аксесуара має бути нетоксичним, гіпоалергенним
  • для активних малюків обирайте моделі з тканин, що легко мити
  • важливо, щоб рюкзак був комфортним та подобався дитині
  • малюки часто прив'язуються до своїх улюблених речей, тож обравши якісну річ ви інвестуєте у щастя дитини

Обирайте рюкзаки у формі іграшок та більш стримані різноколірні або однотонні моделі на https://bagland.com.ua/collection/detskie-ryukzaki

Рюкзак для школи

Вибір шкільного рюкзака — справжнє свято для дитини. За допомогою аксесуара можна не тільки зберегти підручники та зошити, взяти з собою ланч-бокс з улюбленим обідом, а й заявити про власні уподобання у школі. Але пам'ятайте, неправильно обраний рюкзак для школи здатен нашкодити поставі.

Ранці обирають не тільки за кольоровою гамою для хлопчиків та дівчат. Наплічник відрізняються функціональністю за віком дитини — для малюків дошкільного віку, школярів та дітей старшого віку. На що звернути увагу, щоб носіння рюкзака приносило лише задоволення та не шкодило дитячому організму?

1. Розмір рюкзака:

  • дно рюкзака повинно розміщуватися на 4 см нижче за талію, а верхній край — на рівні плечей
  • підігнати рюкзак по тілу допоможуть лямки
  • вага порожнього рюкзака має бути до 1 кг, а наповненого — не більше 10% маси тіла дитини

2. Лямки рюкзака. Зверніть увагу, щоб лямки були широкі та анатомічні. Саме вони відповідають за посадку рюкзака на спині

3. Ортопедична спинка, що "дихає" для дітей молодшого шкільного віку зменшує навантаження та утримує спину в природному положенні, допомагає не сутулитися.

4. Окремі відділення для книг та зошитів. Чим краще фіксуються важкі підручники у середині рюкзака, тим менше він буде бовтався з боку на бік та допоможе зберігати баланс тіла під час руху.

5. Світловідбивні елементи. Саме вони допоможуть дитині бути більш помітною на дорозі та захистять під час дороги дому у темний час доби.

6. Матеріал. Обирайте рюкзак із міцної та водонепроникної тканини, щоб захистити речі всередині та продовжити термін служіння аксесуара.

7. Обирайте шкільний рюкзак зі зручними додатковими функціями — наприклад, з кишенями з боків, для пляшки з водою.

 

Обирайте шкільні рюкзаки для дітей різного віку на https://bagland.com.ua/collection/shkolnye-ryukzaki

Сподіваємося, що наші поради допоможуть зробити правильний вибір та придбати справді надійний і якісний аксесуар, що буде радувати вашу дитину.